Zoeken naar zwitserse horloge merken

zwitserse horloge merken
13 onbekende horlogemerken die absoluut de moeite waard zijn Manners Magazine.
Wanneer het op merken aankomt, zijn horloges gelijk aan auto s: de meeste mannen blijven maar door ratelen over the usual suspects. Rolex, Omega, Breitling, Timex, Swatch en Seiko. Wie verder kijkt, vindt een schat aan horlogemakers die horloges maken die zowel qua uiterlijk als techniek en prijs zeer interessant zijn. Of ze nou uit Amerika komen of geassembleerd worden in de schaduw van de grote Zwitsers; deze dertien kerels hebben stuk voor stuk iets moois te bieden. De fotos tonen in de meeste gevallen slechts één model, dus klik vooral even door. Wij weten vrij zeker dat hier iets tussenzit waar je heel enthousiast van wordt als horlogeliefhebber. De Armogan is gebaseerd op de klassieke auto-industrie en komt in twee modellen: de Spirit of St. Louis en de Le Mans. Meer info en bestellen, kan hier. Ontwikkeld in Hawaï en daarom hoe kan het ook anders gemaakt met surfers in het achterhoofd. Meer info en bestellen, kan hier. Het brein achter dit horloge is een groot autoliefhebber, zoals de naam al doet vermoeden.
horloge
CategorieZwitsers: horlogemerk Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 okt 2016 om 2215. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
wasmachines
Zwitserse Horloges Swiss Made Horloge bij Excluso.nl.
Bekijk alle merken. Bekijk alle kleuren. Swiss Made horloges. Horloges met open uurwerk. Horloges met saffierglas. Bekijk alle horloges. Bekijk alle horloges. 14 Dagen retourtermijn. Gratis verzending achteraf betalen. Win uw aankoopbedrag terug. 2 Jaar garantie. Zwitserse / Swiss Made Horloges.
backlinks
Lijst van horlogemerken Wikiwand.
Would you like to suggest this photo as the cover photo for this article? Yes, this would make a good choice No, never mind. Thank you for helping! Your input will affect cover photo selection, along with input from other users.
stropdassen
Swiss Made is een kwaliteitslabel Alles over Horloges.
Swiss Made geeft aan dat het horloge en het uurwerk voldoen aan strenge criteria die zijn neergelegd in een Zwitserse wet, de Ordinance van 23 december 1971 welke is gemodificeerd op 27 mei 1992. Volgens deze wet mag een horloge alleen het label Swiss Made dragen indien het voldoet aan minimumeisen.
Lijst van horlogemerken Wikipedia.
Van Cleef Arpels. Camel met merken Camel Active en Camel Trophy. Louis Newmark Company met merklabels: Newmark, Guidhall, Aircraft, Avia, New Bond, etc. Smiths Watches van de Smiths Group, Smiths English Clocks Ltd en Anglo-Celtic Watch Co.Ltd, door Samuel Smith Son.
Swiss Made horloge online kopen Gratis verzending.
producten per pagina. Brandfield heeft een groot aanbod Swiss Made horloges van hoogwaardige merken, waaronder Tissot, Swatch, Certina, Balmain, Calvin Klein en Victorinox. En de trots van onze collectie, omdat het een prachtig Nederlands merk is: Fromanteel. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Swiss Made horloge op een werkdag voor 2330: uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met het horloge? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren! Over Swiss made horloges. Zwitserland wordt gezien als de bakermat van de moderne uurwerken, zakhorloges en ook polshorloges. Hoewel er in Duitsland en Arabië al vele uitvindingen waren gedaan om instrumenten te maken waarop de tijd kon worden afgelezen maar ook door schippers kon worden gebruikt om te kunnen navigeren, was het de Zwitserse mecanicien Jacob Zech die in 1525 de techniek van het uurwerk verbeterde.
Zwitserse horloges moderne horloges, traditionele kwaliteit.
Hoewel Aziatische en andere Europese horloge fabrikanten vaak kwalitatief vergelijkbare uurwerken en horloges produceren, blijft de traditionele vaak handgemaakte kwaliteit, gedetailleerde ontwerpen, uitstekende afwerking en nauwkeurigheid van Zwitserse horloges dé standaard in uurwerken. 1 2 3 4 5 6 7 8 9.

Contacteer ons