Zoeken naar duitse horlogemerken

duitse horlogemerken
Lijst van horlogemerken Wikipedia.
Hieronder volgt een onvolledige lijst van horlogemerken naar land van herkomst. 25 Verenigde Staten. Cuervo y Sobrinos. Lange und Söhne. Junge und Söhne. Ingersoll since 1892. Van Cleef Arpels. Camel met merken Camel Active en Camel Trophy. Louis Newmark Company met merklabels: Newmark, Guidhall, Aircraft, Avia, New Bond, etc.
leifheit droogrek pegasus
De 10 beste, Duitse luxemerken Watching.
Lange Söhne, Glashütte Original en Chronoswiss. Drie horlogemerken nemen dit jaar een toppositie in binnen de top 30 van Duitslands beste luxemerken. Het Duitse business magazine WirtschaftsWoche publiceert elke twee jaar de Wirtschaftswoche Luxury Ranking en voor de vierde achtereenvolgende keer neemt A.
yachtcharter friesland
Duitse horlogemerken.
Ze wilden horloges gaan maken met een hoog draagcomfort en een klassiek elegant design. Zo is in 2008 het Duitse merk Haemmer geboren, een horlogemerk met de kroon aan de linkerkant en een XL formaat om de boodschap van de drager duidelijk te maken: Ik ben en dat mag iedereen weten'Haemmer' schrijft geschiedenis en hebben van een niche een markt gemaakt'Ook' was Haemmer in 2009 de eerste met dameshorloges in een oversized-formaat.
Horlogemerken van over de hele wereld op Chrono24.
De sportieve en moderne Chronomat en Avenger-horloges staan ook hoog op het verlanglijstje van liefhebbers. Een van de bekendste modellen van IWC is de Pilots Watch, die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Het design van deze tijdmeter zette de maatstaf voor wat we tegenwoordig van een pilotenhorloge verwachten. Behalve talrijke Zwitserse horlogefabrikanten is er ook een keur aan Duitse horlogemerken.
Duitse horloges bij BensonTrade.
Duitse horloges hebben samen met Zwitserse horloges een uitstekende reputatie op gebied van ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid. Duitsland kent vele aantrekkelijke horlogemerken in diverse prijsklassen. De horloges die gemaakt worden in Duitsland hebben solide uurwerken en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen door vaktechnici.
12 horloges die elke man moet kennen.
Evenals de Patek Philippe die hierna komt, is de Max Bill een horloge dat zijn ontwerp-inspiratie uit de minimalistische Bauhaus-principes haalde. In de jaren vijftig werd de Duitse Bauhaus-architect Max Bill gevraagd om een keukenklok te maken door en voor Junghans.
Top 10 Duitse Horlogemakers.
Tegenwoordig is Glashütte het onweerlegbare centrum van de Duitse horloge-industrie en A. Lange Söhne is zelf een symbool geworden voor de Duitse horlogemakers. Er is geen enkele horlogemaker in Glashütte die niet refereert naar de oprichter van deze trotse traditie, en toch is er maar eentje die de naam ook mag gebruiken.

Contacteer ons