Resultaten voor deense horlogemerken

deense horlogemerken
Lijst van horlogemerken Wikipedia.
Hieronder volgt een onvolledige lijst van horlogemerken naar land van herkomst. 25 Verenigde Staten. Cuervo y Sobrinos. Lange und Söhne. Junge und Söhne. Ingersoll since 1892. Van Cleef Arpels. Camel met merken Camel Active en Camel Trophy. Louis Newmark Company met merklabels: Newmark, Guidhall, Aircraft, Avia, New Bond, etc.
miele
Danish Design horloge 200 modellen 2018 collectie.
Scandinavische eenvoud en een ongekende elegantie: dat is waar Danish Design voor staat. Anders dan de naam doet vermoeden, is Danish Design een Nederlands horlogemerk. De naam komt voort uit het design van de horloges: de Danish Design horloges en Danish Design horlogebanden worden ontworpen door Deense topdesigners.
adverteren op google
Blog Danish Design horloges zijn echt Deens design! Wereldhorloges.nl.
De naam van dit Nederlandse merk is niet zomaar gekozen, want alle horloges van dit merk worden en mogen namelijk alleen ontworpen worden door Deense ontwerpers. Dit kunt u terug zien in alle aspecten van dit fantastische merk, niet alleen de Danish Design horloges zijn overgoten met het Deense karakter, maar ook de horlogedozen en de boekjes zijn prachtig om te zien.
stropdas
JACOB JENSEN horloge online kopen Gratis verzending.
En dat design zie je vandaag de dag nog steeds terug in de Jacob Jensen horloges en de designsieraden van de hand van deze Deense ontwerpers. Collectie van Jacob Jensen. Je zou de collectie Jacob Jensen horloges het label minimalistisch chic kunnen meegeven.
Airbnb
De mooiste Danish Design horloges vind je bij horlogewebshop.nl.
Webshop voor horloges Door Peter Klemann. Menu Home Herenhorloges Dameshorloges Sale Contact Merken Braun 15 Calvin Klein 50 Casio 31 Citizen 64 Daniel Wellington 41 Danish Design 41 Fossil 89 Jacob Jensen 30 Junghans 11 LEFF Amsterdam 3 Maurice Lacroix 8 Mechanische Horloges 25 Mondaine 32 Opruiming Horloges 49 Picto watch by Rosendahl 10 Seiko 77 Skagen 64 Swatch 120 Tissot 76 Victorinox Swiss-Army 15.
skagen horloge
Obaku horloges kopen Nieuwste collectie op horloge.nl.
Opgeleid als industrieel designer en werkzaam geweest als ontwerper bij verschillende horlogemerken. Hij geniet van het leven in Hong Kong, waar de dynamiek, de contrasten en de grenzeloze energie van de metropool hem inspireren. Een horloge vertelt ook een verhaal.
Scandinavische horlogemerken.
Vandaag zijn Lars Larsen horloges een realiteit waar het ontwerp, de productontwikkeling, productie en verkoop zelf wordt afgehandeld door Lars Larsen horloges, met het hoofdkantoor in Svendborg Denemarken, maar ook partners in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, het Verre Oosten en Zwitserland.
SKAGEN horloge online kopen Gratis verzending.
Diepblauw van de zee bijvoorbeeld of het zilver als een schittering op het water. Ook de kleuren van de ondergaande zon die de lucht zo mooi sieren, zoals roségoud en roodbruin, komen terug in de ontwerpen van de Skagen horloges.
Jacob Jensen horloges Horlogeloods.nl.
Dat Jacob Jensen met de tijd meegaat blijkt wel uit het feit dat men telkens weer iets van de laatste trends in horlogeland probeert toe te passen op haar eigen horloges, zonder haar eigen identiteit te verliezen. De nieuwe Ascent serie bevat bijvoorbeeld enkele modellen met een Milanese band, iets wat tegenwoordiger bij veel horlogemerken geintroduceert wordt.
DANISH DESIGN horloge online kopen Gratis verzending.
Scandinavisch design kenmerkt zich door zijn eenvoud en dat zie je ook zeker terug in Danish Design horloges. Het merk stamt uit 1988 en kwam op de markt op het moment dat de vraag naar designhorloges groot was, maar het aanbod zeer beperkt.

Contacteer ons