Meer resultaten voor deense horlogemerken

deense horlogemerken
Obaku V133: ultra plat Deens design met Zen filosofie Horloge.info.
Obaku heeft sinds de oprichting in 2007 een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Het Deense horlogemerk, dat Japanse Zen filosofie met Scandinavisch design mixt, heeft dat te danken aan de ontwerpen van Lau Liengaard Ruge en Christian Mikkelsen, die zelf via hun geloof in de Obaku tak van Zen waarbij men zoekt naar de waarheid en de diepere betekenis, door te graven in de menselijke geest eenvoud voorop stellen in alles wat ze maken.
deense
Danish Design horloge 200 modellen 2020 collectie.
Danish Design horloges. Scandinavische eenvoud en een ongekende elegantie: dat is waar Danish Design voor staat. Anders dan de naam doet vermoeden, is Danish Design een Nederlands horlogemerk. De naam komt voort uit het design van de horloges: de Danish Design horloges en Danish Design horlogebanden worden ontworpen door Deense topdesigners.
Danish Design Stalen Zakhorloge Zwart 47mm Datum Quartz IQ13Q1075 Danish Design Zakhorloges Zakhorloges.nl.
Een mooi ontworpen design zakhorloge van het Nederlands/Deense horlogemerk Danish Design, met een zwarte wijzerplaat met opgelegde stalen indexen en datumaanduiding op 6 uur. Het horloge heeft een geheel mat geborsteld stalen kast met een diameter van 47 millimeter en is voorzien van een betrouwbaar Miyota quartz uurwerk.
Minimalistische dameshorloges van Jacob Jensen Uithoorn.
De tijdloze en makkelijk te combineren horloges van Jacob Jensen zijn verkrijgbaar in leer, rubber en staal. Jacob Jensen horloge: Deens design. Scandinavisch design is ontstaan aan het eind van de negentiende eeuw in Noord-Europese landen als Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen.
Deens Design horloges dames.
Een horloge van Deens Design is gaaf en simplistisch, terwijl het zeer functioneel blijft. Dat maakt de Scandinavische ontwerpen erg mooi maar het moet wel bij je stijl passen. Daarom hebben wij handige stijl en draagtips opgesteld, zodat je zelf jouw ideale horloge kunt uitkiezen.
Lars Larsen Horloges Deense design horloges Juwelier Repko.
Zo wil het merk graag betaalbare horloges produceren zodat iedereen van het horloge kan genieten. Daarnaast wil Lars Larsen dat de horloges een luxe uitstraling hebben. Dit combineren ze allemaal met een uniek en eigen herkenbaar design. Leven lang plezier met Lars Larsen horloges.
Horloges voor wie geen fortuin uit wil/kan uitgeven.
Met het Swiss Made-logo op een horloge weet je dat het prijskaartje ook pijn aan je portemonnee zal doen. Maar wat hebben mannen die niet veel te besteden hebben of niet veel willen besteden te kiezen? Denk eens aan de horloges van deze merken. Hoewel Detroit van een industriële grootmacht is veranderd in een spookstad, verschijnen er bij tijd en wijle nog wel mooie goederen uit de Amerikaanse stad. Wat denk je van de klokjes van Shinola? De horloges worden gemaakt door arbeiders die vaak eerder actief waren in de auto-industrie en hun baan verloren, waardoor er niet Swiss Made maar Made in the USA of de horloges pronkt. Ze zijn te koop vanaf iets meer dan 400 euro. Scandinavisch design op zn best. De horloges van het Zweedse merk Triwa zijn redelijk minimalistisch qua design én prijs. Voor nog geen tweehonderd euro heb je al één van deze toppers te pakken. Kiezen wordt lastig, welke is jouw favoriet? Ze zijn te koop vanaf 175 euro. Skagen leent zijn merknaam aan het gelijknamige Deense dorpje en gaat nog een stapje verder qua minimalistisch designs.
denemarken Merkenhorloge.
Naast deze geweldige top drie Deense horlogemerken is er ook nog het merk Danish Design. Dit merk kunnen we officieel niet meetellen met dit rijtje Deense horlogemerken omdat het opgericht is door twee Nederlanders. Er werken ecter wel Deense ontwerpers voor dit merk en het merk is geïnspireerd op het scandinavische landschap, de vrijheid en de natuur.
Bering horloges.
Wanneer uit een avontuur een visie ontstaat. Toen de Deense avonturier en zakenman Rene Kaerskov zich in 2008 recht boven de Noordpool klaarmaakte om met zijn parachute uit een helikopter naar beneden te springen in de ijzige kou van de Noordpool, kon hij nog niet vermoeden dat dit de sprong in een nieuwe tijdrekening zou zijn.
SKAGEN horloge online kopen Gratis verzending.
In de collectie Skagen horloges vind je verfijnde, sexy en zeer vrouwelijke Skagen dameshorloges, maar ook robuuste en stijlvolle Skagen herenhorloges. En voor wie houdt van uniseks design kan ook kiezen voor de collectie Skagen horloges voor dames en heren. Zoek je een horloge met uitgebreide functies die je kunt verbinden met je telefoon?
Bering horloges.
In gepassioneerde gesprekken kreeg de visie van een nieuw horlogemerk steeds meer vorm. Een horloge dat net zo puur, helder en adembenemend mooi moest zijn als de Noordpool zelf. Het idee voor BERING Watch Design was geboren. Wanneer een naam nieuwe geschiedenis schrijft. Precies 280 jaar eerder stortte de Deense zeeman en ontdekkingsreiziger Vitus Bering zich in een niet minder gedurfd avontuur.

Contacteer ons