Zoeken naar scandinavische horlogemerken

scandinavische horlogemerken
Lijst van horlogemerken Wikipedia.
Hieronder volgt een onvolledige lijst van horlogemerken naar land van herkomst. 25 Verenigde Staten. Cuervo y Sobrinos. Lange und Söhne. Junge und Söhne. Ingersoll since 1892. Van Cleef Arpels. Camel met merken Camel Active en Camel Trophy. Louis Newmark Company met merklabels: Newmark, Guidhall, Aircraft, Avia, New Bond, etc.
leifheit droogrek aanbieding
Obaku horloges kopen Nieuwste collectie op horloge.nl.
Opgeleid als industrieel designer en werkzaam geweest als ontwerper bij verschillende horlogemerken. Hij geniet van het leven in Hong Kong, waar de dynamiek, de contrasten en de grenzeloze energie van de metropool hem inspireren. Een horloge vertelt ook een verhaal.
seo specialist
Daniel Wellington Swaab Juweliers.
Tijdens het creatieve proces en de productiefase streven zij continu naar perfectie, waarbij de horlogemakers het belangrijk vinden dat de Scandinavische identiteit niet verloren gaat. Een horloge van Daniel Wellington kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden, ongeacht de gelegenheid.
thai massage amsterdam
Herenhorloges van Danish Design: betaalbare kwaliteit.
Horloges in Scandinavische stijl. Geometrische vormen, duidelijke lijnen en geen franjes: Danish Design herenhorloges zijn puur Scandinavisch design! In samenwerking met de beste ingenieurs en een team van internationale topdesigners worden tijdloze horloges ontworpen met een klassiek en elegant design.
Danish Design horloge 200 modellen 2018 collectie.
Scandinavische eenvoud en een ongekende elegantie: dat is waar Danish Design voor staat. Anders dan de naam doet vermoeden, is Danish Design een Nederlands horlogemerk. De naam komt voort uit het design van de horloges: de Danish Design horloges en Danish Design horlogebanden worden ontworpen door Deense topdesigners.
Skagen horloges.
De Horloges van Skagen zijn een prachtige accessoire en voorzien van een elegant design en perfecte technieken. Het design s afkomstig uit Denemarken en dat is te zien. Het design voldoet aan de verwachten die wij hebben van Scandinavische merken.
Jacob Jensen horloges Horlogeloods.nl.
Dat Jacob Jensen met de tijd meegaat blijkt wel uit het feit dat men telkens weer iets van de laatste trends in horlogeland probeert toe te passen op haar eigen horloges, zonder haar eigen identiteit te verliezen. De nieuwe Ascent serie bevat bijvoorbeeld enkele modellen met een Milanese band, iets wat tegenwoordiger bij veel horlogemerken geintroduceert wordt.
Horloges voor wie geen fortuin uit wil/kan uitgeven Manners Magazine.
Wat denk je van de klokjes van Shinola? De horloges worden gemaakt door arbeiders die vaak eerder actief waren in de auto industrie en hun baan verloren, waardoor er niet Swiss Made maar Made in the USA of de horloges pronkt.
Ga mee met de Scandinavische horloge trends De Horlogebanden Specialist.
Bekijk horlogebandjes voor merken. Bekijk nato straps. Ga mee met de Scandinavische horloge trends. 1 maart 2016 / Bart Bakker / 0 Comments. Dit jaar zien we nog meer Scandinavische invloeden in Nederland. De minimalistische en tijdloze ontwerpen genieten de voorkeur.
Edelsmederij Tobias Horloges.
Laat u inspireren door de verschillende horlogemerken en stijlen. Wilt u meer weten of onze uitgebreide collectie inzien? Bezoek dan onze winkel of neem contact met ons op. Ook voor een horlogereparatie of een stilstaande klok bent u welkom. Bekijk alle horloges van de maand. Bering horloges zijn gemaakt van ultra lichte materialen en hebben een dun ontwerp, zodat je het horloge nauwelijks voelt. Het merk is geïnspireerd op de schoonheid van het arctische landschap, met liefde voor detail. Bering horloges hebben een moderne uitstraling. Een horloge van Jacob Jensen is van een afstand te herkennen. Kenmerkend van dit Scandinavische merk is haar minimalistische vormgeving.
Danish Design Goldini Juwelier Amsterdam.
Danish Design maakt horloges en sieraden in een Scandinavische stijl, puur en elegant. Het Nederlandse merk Danish Design staat bekend om de simpele, elegante en strakke afwerking, met een perfecte vormgeving. De horloges en sieraden van dit merk worden uitsluitend ontworpen door Deense topdesigners.

Contacteer ons